Використання систем акумуляції для балансування електричних станцій на відновлювальних джерелах енергії - Федорчук, Станіслав Олегович; Немировський, Ілля Абрамович; Івахнов, Андрій Віталійович (ФОП Панов А. М., 2018)
Запропоновано аналіз режимів роботи електричних станцій на відновлювальних джерелах енергії з метою вибору ємності для систем акумуляції, а також алгоритм управління розподіленою системою акумулювання.

The analysis of operating modes of electric power stations on renewable energy sources is proposed for the purpose of selecting capacities for accumulation systems, as well as the algorithm of control of the distributed accumulation system.
Use of battery systems for balancing electrical stations on renewable energy sources
Keywords: метрологічні дослідження; графіки генерації; енергосистема; вітрогенератори; електричні мережі; electric power; energy sources; battery systems; electrical stations