Використання системного підходу при дослідженні економічної безпеки підприємства - Локотецька, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Визначена необхідність використання системного підходу при дослідженні процесів економічної безпеки підприємства. Дано власне визначення поняттю, що досліджується. Розроблена система економічної безпеки підприємства.

The necessity of the use of approach of the systems is certain at research of processes of economic security of enterprise. Determination is given a concept which is probed. The system of economic security of enterprise is developed.
Keywords: ринкова економіка; нестабільність; ефективність; комплексна система; прийняття економічних рішень; постійне оптимальне функціонування