Особливості етнічної самоідентифікації українців та росіян у сучасній Україні - Скляр, Володимир Миколайович (Унісерв, 2008)
У статті розглядаються відмінності етнічної ідентифікації українців та росіян в сучасній Україні, у порівнянні з радянськими часами.
Keywords: ідентичність етнічна; адаптація; статус домінантний; асиміляція; мова рідна