Методичні вказівки з написання курсової роботи з курсу "Сучасні соціологічні теорії" - Ляшенко, Наталія Олександрівна; Григор'єва, Світлана Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Курсова робота з курсу «Сучасні соціологічні теорії» підводить підсумок вивченню цієї навчальної дисципліни в четвертому семестрі другого курсу, сприяє закріпленню отриманих знань, допомагає набути необхідні навички роботи з першоджерелами та літературою, їх аналізу та викладення матеріалу за темою.
Keywords: методичні вказівки; курсова робота; сучасні соціологічні теорії; соціологія; соціологія управління; структуралізм