Методичні вказівки до проведення практики за другим (магістерським) рівнем - Мілов, Олександр Володимирович; Король, Ольга Григорієвна; Воропай, Наталя Ігорівна (My University, 2023)
Практика для магістрів спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації", входить до складу базових дисциплін та повинна проходити у строки, які встановлені в графіку навчального процесу. Практика магістрів, яка проводиться на другому році навчання, є підсумковим етапом усього навчання, який являє собою проведення всеосяжного аналізу системи безпеки об'єкта дослідження з точки зору можливості реалізації несанкціонованого доступу до секретної та конфіденційної інформації, стороннього деструктивного впливу та доцільності використання відомих методів захисту.
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; навчальний процес; педагогічна діяльність; програмні засоби