Вибір зернистості абразиву для зменшення шорсткості оброблених поверхонь - Шкурупій, Валентин Григорович (НТУ "ХПІ", 2008)
В работі досліджено вплив розподілу абразивних зерен у мікро порошках і пастах виготовлених промисловими підприємствами на шорсткість оброблених поверхонь.
Keywords: абразивні зерна; промислові підприємства; контактний тиск; фізико-хімічні властивості; абразивне полірування; абразив