Аналіз методів визначення рівня нестабільного розвитку підприємств - Товажнянський, Вячеслав Леонідович (НТУ "ХПІ", 2014)
Розглянуто існуючі вітчизняні та зарубіжні методи визначення ознак та ймовірності нестабільної роботи машинобудівного підприємства. Розроблено рекомендації по використання методичної бази для підвищення ефективності роботи промислових підприємств, зменшенню рівня нестабільності виробничо-підприємницької діяльності.

Existing domestic and foreign methods of definition of signs and probability of unstable work of machine-building enterprise are considered. It is developed recommendations on use of methodical base for increase of overall performance of the industrial enterprises, to reduction of level of instability of production business activity.
Analysis of methods of definition of level of unstable development of enterprises
Keywords: машинобудівне виробництво; банкрутство; санація; реструктуризація; методичні підходи; фінансова стійкість; ознаки неплатоспроможності; bankruptcy; sanitation; restructuring; methodical approaches; financial firmness; insolvency signs