Вплив мотивованості та компетентності працівників на прийняття кадрових рішень - Гуцан, Олександр Миколайович; Кузін, Андрій Сергійович (ТОВ "Планета-Прінт", 2020)
Проаналізовано вплив мотивованості та компетентності працівників на прийняття кадрових рішень.
Keywords: управління персоналом; трудова кар'єра; управлінські рішення; трудові відносини