Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Куниця, Катерина Вікторівна; Побережна, Наталія Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Курсовий проєкт – це індивідуальне науково-дослідне завдання, яке є творчим або репродуктивним вирішенням конкретних завдань щодо об’єктів практичної або наукової діяльності фахівця, що виконуються студентом самостійно під керівництвом викладача на основі знань та умінь, набутих під час вивчення дисципліни «Організація готельного господарства». Курсовий проєкт з навчальної дисципліни «Організація готельного і ресторанного господарства» є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Туризм і рекреація» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності J3 Туризм і рекреація і виконується протягом третього семестру.
Keywords: методичні вказівки; курсові проєкти; організація готельного господарства; тематика