Канал вимірювання радіальної швидкості літальних апаратів з можливістю формування і обробки їх зображення та кібернетичним захистом інформації - Коломійцев, Олексій Володимирович; Сачук, Ігор Іванович; Альошин, Геннадій Васильович; Артюх, Олексій Анатолійович; Звєрєв, Олексій Олексійович; Мороз, Ольга Юріївна; Носик, Андрій Михайлович; Черних, Олена Петрівна; Хабоша, Сергій Миколайович; Толстолузька, Олена Геннадіївна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2022)
Канал вимірювання радіальної швидкості літальних апаратів з можливістю формування і обробки їх зображення та кібернетичним захистом інформації містить керуючий елемент, блок керування дефлекторами, лазер з накачкою, модифікований селектор подовжніх мод, блок дефлекторів, передавальну оптику, приймальну оптику, фотодетектор, широкосмуговий підсилювач, резонансні підсилювачі, настроєні на відповідні частоти міжмодових биттів, змішувачі, фільтри, фазову автопідстройку частоти на частоті міжмодових биттів, керуючий генератор, опорний генератор з частотою підставки vп, формувач імпульсів, схему „і”, формувач мірних імпульсів, лічильник, дешифратор, блок формування зображення, електронну обчислювальну машину (ЕОМ) та vм - введення опорної частоти (vм оп) від передавального лазера. Як ЕОМ введено спеціалізовану ЕОМ та додатково введено радіолокаційний модуль, який складений з антени, приймально-передавальної апаратури і апаратури захисту від завад.
Keywords: патент; корисна модель; літальні апарати; радіальна швидкість; кібернетика; захист інформації