Реалізація маркетингової політики торговельного підприємства на основі оцінки впливу факторів зовнішнього та внутрішнього середовища - Шапран, Євген Миколайович; Сергієнко, Олена Андріанівна; Гапоненко, Ольга Євгенівна; Соснов, Ігор Ігорович; Білоцерківський, Олександр Борисович; Шапран, Олена Євгенівна (ТОВ "Планета-Прінт", 2020)
У монографії викладено сучасні уявлення про теоретико-методологічні засади розробки маркетингової політики торговельного підприємства з точки зору системного аналізу. Сформовано структурно-динамічний та рівнево-ієрархічний аспект щодо моделювання оцінки діяльності логістичної системи на підприємстві. Розроблено підхід до маркетингової політики просування продукції. Визначено ефективність роботи логістичного маркетингового відділу підприємства. Монографія призначена для студентів, аспірантів, фахівців, які досліджують проблеми управління торговельним підприємством.
Keywords: монографія; маркетингова політика; торговельне підприємство; логістична система; чинники зовнішнього середовища; сегментування ринку товарної продукції; багатовимірний аналіз; дисперсійний аналіз; оптимальний розмір замовлення; вибір постачальника; управління товарними запасами; параметрична транспортна модель; чинники внутрішнього середовища; управління перевезеннями