Початок роботи з Python і робота з даними. Частина 2. Робота з Python: функції, класи, вбудовані модулі - Козуля, Марія Михайлівна; Козуля, Тетяна Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У другій частині лабораторного практикуму з дисципліни «Основи програмування Python» надані матеріали до практичного виконання задач з тем, що стосуються вивчення функцій, класів, вбудованих модулів Python. Практикум містить 3 лабораторні роботи з поясненням понятійно-термінологічного апарату щодо інструментарію використання функцій, класів і модулів у програмах збудованих на Python. Наведено багато прикладів, які ілюструють реалізацію конкретних завдань. Призначено для студентів, викладачів і користувачів, які вивчають основи програмування Python для практичного застосування при створенні додатків для розв’язку задач у галузях науково-практичних досліджень. Рекомендовано для самостійної роботи для практичних завдань з дисципліни «Green computing» для спеціальності 101 «Екологія».
Keywords: лабораторний практикум; інформаційні технології; програмне забезпечення; комп'ютерні системи; пакети; вбудовані модулі; класи; функції; цикли; програмування