Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з курсу "Числові методи аналізу з охорони праці" - Семенов, Євгеній Олександрович; Райко, Валентина Федорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
"Числові методи аналізу з охорони праці" – дисципліна, яка вивчає різні методи аналізу виробничого травматизму. Використання числових методів дозволяє розробити профілактичні заходи.
Keywords: методичні вказівки; охорона праці; аналіз виробничого травматизму; методи аналізу травматизму; статистична звітність