Формування маркетингових підрозділів на підприємствах Харківського регіону - Райко, Діана Валеріївна (Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, 2013)
У статті розглянуто ситуацію формування маркетингових підрозділів на підприємствах Харківського регіону, розвиток їх структури, проаналізовано підходи до формування кадрового складу маркетингових підрозділів та динаміку їх розвитку, визначені тенденції щодо подальших напрямків вдосконалення маркетингу та виявлені ніші для перспективного розвитку маркетингу у Харківському регіоні.

The article deals with the situation forming marketing departments in enterprises of Kharkov region, the development of structure analysis approaches to staffing marketing departments and the dynamics of their development trends identified areas for further improvement of marketing and found a niche for the future of marketing in the Kharkiv region.
Keywords: маркетинг; маркетингові підрозділи; підприємства; кадровий склад; marketing; marketing departments; business; personal structure