Аналітичнне дослідження бренд-стратегій навчального закладу - Мирошник, Тетяна Олегівна (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2025)
Дослідження охопило аналіз ключових елементів бренд-політики, включаючи: візуальну ідентифікацію (логотип, кольорова гама, стиль комунікаційних матеріалів); місію, цінності та візію закладу; комунікаційні канали та стратегії (соціальні мережі, офіційний сайт, інформаційні кампанії); роботу з внутрішньою аудиторією (корпоративна культура, залучення персоналу до підтримки бренду).
Keywords: бренд-стратегії; дослідження; аналітика; методи; університети; репутація