Економічне позиціонування інтелектуальних здобутків в соціальних мережах - Волков, Владислав Володимирович (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, 2024)
В доповіді доведено, що завдяки соціальним мережам творці можуть досягти економічної незалежності, минаючи традиційні посередницькі структури, такі як видавці або продюсери. Це відкриває нові можливості для розвитку творчості та інновацій. У сучасному світі цифрова економіка відіграє все більш важливу роль, і соціальні мережі є її невід'ємною частиною.
Keywords: соціальні мережі; маркетинг; наука; інтелектуальна власність; комерціалізація; підприємства