Облік оборотних активів підприємств: проблеми та шляхи розв’язання - Єршова, Наталя Юріївна; Назаренко, Олена Василівна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статі досліджені проблеми, пов’язані з обліком оборотних активів на підприємствах, проаналізовано склад та структуру оборотних активів, сформульовані можливі напрями щодо підвищення ефективності їх використання відповідно до стадій виробничого процесу.

In article problems connected with the account of turnaround actives at the enterprises are investigated, and structure of turnaround actives of the enterprises of Ukraine is analysed, directions on increase of efficiency of their use according to production stages are formulated.
Keywords: дебіторська заборгованість; структура оборотних активів; методи аналізу; продукція; нормативне регулювання; стадії виробничого процесу