Фосфолипиды как ингибиторы окисления масел - Демидов, Игорь Николаевич; Крамаренко, А. А. (НТУ "ХПИ", 2008)
У статті розглянуті основні напрямки застосування фосфоліпідів у харчовій, косметичній промисловості, у виробництві БАД, лікувальний і профілактичний вплив фосфоліпідів, їх технологічні функції.
Keywords: ингибитор окисления жиров; концентрация кислорода; волюметрический метод; цепи; фосфатидный концентрат