Постановка завдань дослідження щодо зниження впливу пожежної небезпеки полігонів твердих побутових відходів на населення - Бахишов, А.; Пастухова, А. О.; Рашкевич, Ніна Владиславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Поставлені завдання в рамках удосконалення системи управління пожежною безпекою полігонів твердих побутових відходів за рахунок ідентифікації факторів виникнення та впливу небезпеки на населення.

The authors present the tasks in the framework of improving the fire safety management system of solid waste landfills by identifying the factors of occurrence and impact of danger on the population.
The statement of research tasks to reduce the influence of fire hazard of solid waste landfills on the population
Keywords: тверді побутові відходи; пожежа; фактори небезпеки; solid waste; fire; danger factors