Шляхи зниження рівня небезпеки на потенційно небезпечних об'єктах - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Бойченко, Максим Олегович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2024)
Потенційно небезпечні об’єкти є складними інженерно-технічними системами, які функціонують у високо ризикових умовах. Вимірювальні інформаційні технології (ВІТ) – це комплекс засобів, призначених для збору, обробки, передачі та аналізу даних про різноманітні параметри технологічних процесів на об’єктах із підвищеним рівнем небезпеки.
Keywords: потенційно-небезпечні об'єкти; безпека виробництва; вимірювальні інформаційні технології; порушення; норми безпеки; наслідки