Історія реформування спрощеної системи оподаткування в Україні - Бубенко, І. В.; Пантелєєв, Михайло Сергійович (Харківський державний технічний університет будівництва та архітектури, 2008)
Розглянуто історію наукового, адміністративного і практичного досвіду узгодження інтересів держави, регіонів і суб'єктів малого бізнесу за допомогою механізмів системи оподаткування.

History of research, administrative and practical experience for coordination of interests of State, regions and subjects of small business with the help of mechanisms of taxation system is analyzed.
Keywords: податкова система; оподаткування; спрощена система оподаткування; єдиний податок; суб'єкти підприємницької діяльності