Методичні вказівки і завдання до контрольних робіт з навчальної дисципліни "Методи прийняття управлінських рішень" - Чайка, Тетяна Юріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Методи прийняття управлінських рішень» призначені для для студентів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит». В результаті виконання даної роботи студенти набувають навичок самостійного пошуку і опрацювання теоретичної інформації з окремих розділів курсу; а також навичок вирішення завдань з навчальної дисципліни «Методи прийняття управлінських рішень». Методичні вказівки містять основні теоретичні положення і докладні методичні вказівки до вирішення задач, що сприяє поглибленню і закріпленню знань студентів.
Keywords: економіка; управлінські рішення; структура прийняття рішень; розробка рішень; реалізація рішень; підготовка рішень; теорема Ерроу; ризики