Економіка інтелектуальної власності - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Глізнуца, Марина Юріївна; Косенко, Андрій Васильович (ТОВ "Планета-Прінт", 2019)
Інтелектуальна власність переважно має економічний зміст, тому в економічній науці вона переважно і розглядається. У більшості випадків саме право власності впливає на всі наші дії і поступки, визначаючи нашу свободу або залежність, творчий або підпорядкований підхід до виконання своєї роботи, найчастіше визначає весь стиль нашого життя.
Keywords: економічні показники; методи вартісної оцінки; трансфер; комерціалізація; ліцензування