Застосування трансформаційних ігор для кар’єрного самовизначення у студентів ВУЗів - Попова, Галина Вікторівна; Штученко, Ірина Євгенівна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2016)
Обговорюються функції інтерактивних форм навчання у Вузі. Розглядаються можливості трансформаційних ігор, що сприяють розвитку особистості студента та усвідомленню ним професійного майбутнього, його кар’єрному самовизначенню.

We discuss the function of interactive learning at the university. In particular transformational games contribute to the development of the personality students and professional awareness of his future career self-determination.
Keywords: вища освіта; ВНЗ; інтерактивні методи навчання; діалог; взаємодія; види ігор; interactive teaching methods; transformational games; career self students