Робоча програма переддипломної практики для здобувачів вищої освіти - Євсеєв, Сергій Петрович; Король, Ольга Григорієвна; Мілов, Олександр Володимирович; Гаврилова, Алла Андріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Метою проходження переддипломної практики є узагальнення, систематизація, закріплення та поглиблення теоретичних знань студентів за профілюючими дисциплінами, що вивчені, за спеціальністю "Кібербезпека", отримання навичок проведення аналізу сучасної системи захисту конкретного об'єкта з метою самостійного моделювання можливих кіберзагроз та розроблення плану кіберзахисту інформаційної системи.
Keywords: организація практики; проходження практики; ведения щоденника практики; кіберзагроз; кіберзахист; інформаційні системи