Організація збуту товарів в процесі маркетингової діяльності підприємства - Косенко, Олександра Петрівна; Губарь, Л. Ю. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто теоретичні аспекти організації збуту на підприємстві, проведено аналіз системи збуту досліджуваного підприємства та запропоновано заходи щодо її вдосконалення.

The article considers the theoretical aspects of marketing in the company, an analysis of distribution companies studied and offered actions for its improvement.
Keywords: ринкова економіка; організація збуту; збутова політика; збутова діяльність; канал збуту; organization of sale; sale policy; sale activity; channel of sale