Аналіз і обгрунтування ризиків інноваційної діяльності ВНЗ - Хімічева, Г. І.; Віткін, Л. М.; Бобрусь, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Стаття присвячена дослідженням щодо визначення ризиків інноваційної діяльності вищих навчальних закладів та факторів, що їх спричиняють. В роботі обґрунтовані підходи до класифікації інноваційних ризиків ВНЗ і наведено механізми своєчасного їх усунення або попередження, що підвищить результативність діяльності вищих навчальних закладів.

The article is devoted to research of determine risks of innovation activity of universities and factors that cause them. There are grounded approaches to universities innovation risks classification and submitted actions to elimination and prevention them in the work, that will increase the universities activity performance.
Keywords: оцінювання; класифікація; навчальний заклад; підвищення результативності; risks; innovation; assessment; university; classification