Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Регіональна техногенна та промислова безпека в умовах сталого розвитку" - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Євтушенко, Наталія Сергіївна (My University, 2023)
В рамках виконання самостійної роботи студенти розглядають основні вимоги до підсистем системи техногенної безпеки об’єктів, поняття підсистеми локалізації та ліквідації аварій і надзвичайних ситуацій техногенного характеру на виробництві та порядок проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки. Актуальними є питання аналізу й оцінки потенційної небезпеки об'єктів господарювання для людини й навколишнього середовища, здійснення контролю за дотриманням на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форм власності чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з питань техногенної безпеки.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; сталий розвиток; ризик; безпека; забезпечення техногенної безпеки