Методичні вказівки з англійської мови для самостійної роботи студентів 1 курсу спеціальностей "Інструментальне виробництво", "Металорізальні верстати та системи" - Левін, Євген Давидович; Левін, Олег Євгенович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дані методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів спеціальностей «Інструментальне виробництво», «Металорізальні верстати та системи», усі розділи присвячені проблемам, які пов’язані з ливарною справою та металорізальними процесами. Методичні вказівки складаються з трьох розділів, які є різноманітними за тематикою, але їх об’єднує те, що всі ці підтеми належать до однієї теми.
Methodological instructions in the English language for 1st year students’ self-study in specialties Instrumental production, Cutting machine tools and systems
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; англійська мова; інструментальне виробництво; металорізальні верстати; methodological instructions; self-study; English language; instrumental production; cutting machine tools and systems