Самоконтроль при формуванні здоров'язбережувальної компетентності у студентів технічних спеціальностей - Азаренкова, Любов Леонідівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У статті доведено значущість самоконтролю при формуванні здоров’язбережувальної компетентності в навчальному процесі майбутніх фахівців технічних спеціальностей. Визначено основні її компоненти та їхню роль у подальшій професійній діяльності. Надані рекомендації, щодо підвищення розуміння важливості самоконтролю у студентів при формуванні здоров’язбережувальної компетентності.
Keywords: навчальний процес; самоконтроль; здоров'язбережувальна компетентність; студенти; технічні спеціальності; здорові звички; планування; професійна діяльність фахівців