Склад для азотування сталевих та титанових виробів - Костик, Вікторія Олегівна; Літус, Катерина Олександрівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2009)
Склад для азотування сталевих та титанових виробів, що включає меламін, який відрізняється тим, що він додатково містить фтористий натрій при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: меламін 97-95, фтористий натрій 3-5.
Keywords: патент; корисна модель; металургія; хіміко-термічна обробка; меламін; дифузійні шари