Туристичні перспективи України - Свистунова, Карина Русланівна; Проскурня, Олена Михайлівна (Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського, 2021)
Доведено, якщо усунути існуючі проблеми, спробувати змінити ситуацію в країні, знайти потрібні підходи до розвитку туризму, то туризм Україні буде нічим не гірше, ніж в будь-якій іншій країні, де туризм розвинений на високому рівні.
Keywords: туризм; попит; пропозиція; планування; підприємства