Методичні вказівки до самостійної роботи "MatLab Online (basic) для студентів та викладачів: реєстрація, використання" - Івахнов, Андрій Віталійович; Махотіло, Костянтин Володимирович; Кулапін, Олександр Валентинович; Федорчук, Станіслав Олегович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Ліцензоване програмне забезпечення є основою ефективної та легальної роботи в галузі проектування. Замість використання піратських або неофіційних версій програм, які часто мають низьку якість і можуть призвести до проблем безпеки, користувачі повинні надавати перевагу легальним ліцензійним копіям. Це не лише відповідальний підхід до використання програмного забезпечення, але й гарантія отримання повноцінного функціоналу та технічної підтримки від розробників. А в академічному середовищі це відноситься, також, до академічної доброчесності. У даному документі надаються докладні методичні вказівки щодо реєстрації акаунту та використання Matlab Online (basic) як студент або викладач.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; інформаційні технології; програмне забезпечення; комп'ютерні системи; програмування; ліцензія