Проблеми і перспективи розвитку ринку інтелектуально-інноваційної продукції - Безверха, Анжеліка Ігорівна; Косенко, Андрій Васильович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що розвиток ринкового інтелектуально-інноваційного середовища в нашій країні – масштабне та найскладніше завдання, вирішити яке неможливо без добре продуманих та узгоджених ефективних дій з боку органів влади, економічної та наукової спільнот.
Keywords: ринок; технології; інновації; інтелектуальна власність; промислові підприємства