Системоутворюючі принципи фінансового забезпечення соціального захисту населення - Насібова, Ольга Вікторівна (Perfect Publishing, 2020)
В роботі досліджено базові вихідні положення фінансового забезпечення соціального захисту населення на основі застосування системного підходу. Визначені особливості та найсуттєвіші характерні риси систнмоутворюючих принципів фінансового забезпечення соціального захисту населення, запропоновано їх перелік.
Keywords: фінанси; соціальний захист; принципи; фінансове забезпечення; населення