Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з навчальної дисципліни "Бізнес-планування зовнішньоекономічної діяльності" - Кучіна, Світлана Едуардівна; Долина, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки призначені для формування у студентів ринкового економічного мислення, що узагальнює теорію та практику ефективного здійснення зовнішньоекономічної діяльності, сприяє оволодінню спеціальними знаннями в галузі методології планування підприємницької діяльності, розроблення та комерційної оцінки бізнес-планів. Навички з бізнес-планування є необхідним компонентом знань сучасного економіста в галузі ЗЕД, а також підготовки студента до роботи з організації та забезпечення зовнішньоекономічної діяльності на різних світових ринках з різними товарами та послугами.
Keywords: бізнес-планування; зовнішньоекономічна діяльность; маркетинговий план; виробничий план; організаційний план; фінансовий план; ризики