Дослідження продуктів харчування на наявність радіоактивності - Дундуков, І. О.; Ляшенко, О. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У тезах проаналізовано вплив радіоактивності на людину через продукти харчування та можливі наслідки.

The thesis analyzes the effect of radioactivity on humans through food and its possible consequences.
Food research for the presence of radioactivity
Keywords: опромінення; продукти харчування; радіоактивність; радіонукліди; радіація; irradiation; food; radioactivity; radionuclides; radiation