Хронологія культурно-освітнього обміну громадських організацій Донеччини з українцями світу - Білецький, Володимир Стефанович (Донецьке обласне відділення Товариства "Україна-Світ", 2011)
У матеріалі дається розгорнута хронологія культурно-освітнього обміну громадських організацій Донеччини з українцями світу в період становлення таких контактів – 1989-1996 роки.
Keywords: культурно-освітній обмін; Донеччина; хронологія; календар; громадські організації України; Донбас