Заходи щодо розвитку управління внутрішніми ризиками взаємодії корпорації промислових підприємств залізничного транспорту - Посохов, Ігор Михайлович (Publishing house "Breeze", Canada, 2015)
В статті виконано дослідження розвитку управління внутрішніми ризиками взаємодії корпорації промислових підприємств залізничного транспорту. Запропоновано заходи щодо вдосконалення систем оцінки та управління ризиками корпорації промислових підприємств залізничного транспорту, заходи зі зниження ризику корпорації промислових підприємств залізничного транспорту, технології прийняття рішень при різних типах ризик-менеджменту корпорації промислових підприємств залізничного транспорту: системному, ситуаційному, соціально-етичному, стабілізаційному.

This article has explored the development of internal risk management corporation interactions industrial railway transport. The measures for improving evaluation systems and risk management corporation of the industrial enterprises of railway transport, measures to reduce the risk of corporate industrial railway transport, technology decision-making at different types of risk management corporation industrial railway transport system, situational, social, ethical, stabilization.
Measures for development of internal risk management corporation of interaction of industrial enterprises of railways
Keywords: економіка; ризик; ризик-менеджмент; внутрішні ризики взаємодії; зниження ризику; управління ризиками; інвестиційні рішення; облік ризиків; risk; risk management; internal risk interaction; corporation industrial