Українська мова за професійним спрямуванням для військовослужбовців - Бєлова, Катерина Вікторівна; Снігурова, Ірина Іванівна; Дяченко, Олена Валеріївна; Писарська, Наталія Віталіївна (ТОВ "Видавництво "Форт", 2021)
Пропонований посібник містить основні теоретичні відомості про норми сучасної української літературної мови, а також контрольні питання й практичні завдання для поглиблення професійного мовлення. Для курсантів вищих навчальних закладів, а також усіх, хто прагне вдосконалити навички володіння українською мовою.
Keywords: навчальний посібник; акцентні норми; український правопис; дієприкметники; відмінювання займенників; пунктуаційні норми; типи словників