Цінісні орієнтації у структурі лідерськиї якостей майбутніх психологів - Романовський, Олександр Георгійович; Каблаш, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У статті розглянуто основу структури ціннісних орієнтацій у процесі формування лідерських якостей майбутніх психологів у процесі професійної підготовки.

The article examines the basis of the structure of value orientations in the process of forming the leadership qualities of future psychologists in the process of professional training.
Value orientations in the leadership structure of future psychologists
Keywords: професійна діяльність; морально-етичні ціності; професійні ціності; особистість; лідер; leadership qualities