Вплив занять оздоровчим бігом на фізичний стан студенток, віднесених до спеціального відділення - Базилевич, Н. О.; Тонконого, О. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Дослідження спрямоване на визначення впливу занять оздоровчим бігом на фізичний стан студенток педагогічних ВНЗ, віднесених за станом здо- ров'я до спеціальної медичної групи. В ході експерименту доведено позитивний вплив занять оздоровчим бігом на функціональний стан і фізичну підготовленість студенток з відхиленням у здоров'ї.
Keywords: оздоровчий біг; спеціальна медична група; фізичний стан