Порівняльний аналіз базових стандартів і систем транкінгового зв'язку для організації мережі радіозв'язку системи управління повсякденною діяльністю військ (сил) - Зміївський, Г. А.; Краснокутський, Володимир Миколайович; Колодєєв, М. М. (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2006)
Розглянуті тенденції розвитку військових мобільних абонентських систем зв’язку провідних кран світу та приведений порівняльний аналіз комерційних стандартів і систем мобільного зв’язку для створення мережі транкінгового радіозв’язку системи управління повсякденною діяльністю військ (сил).
Keywords: військова справа; бойові дії; мобільний зв'язок; радіозасоби