Інформаційно-комунікаційні технології у фаховій підготовці майбутнього педагога - Кадемія, Майя Юхимівна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті висвітлена проблема підготовки майбутнього педагога на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій, підвищення якості їхньої професійної підготовки, розвитку навичок самостійної організації навчальної та дослідницької діяльності

The problem of future teachers training on the basis of informational-communicational technologies usage, the increase of professional training quality, development of independent educational and research organizational skills have been considered in the article
Іnformation and communication tecnologies in the professional preparftion of the future teacher
Keywords: професійна підготовка; педагогічні кадри; навчальний процес; якість підготовки; самостійна робота