Забезпечення безпеки праці при проведенні випробувань на вогнестійкість - Трушов, Я. Р.; Миргород, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтовано доцільність та необхідність забезпечення безпеки праці при проведенні випробувань матеріалів на вогнестійкість.

The expediency and necessity of ensuring labor safety when conducting tests of materials for fire resistance is substantiated.
Ensuring work safety when conducting fire resistance tests
Keywords: безпека праці; техніка безпеки; випробувальне обладнання; labor safety; safety technology; testing equipment