Засоби розвитку координаційних здібностей учнів старших класів засобами волейболу - Стрельникова, Є. Я.; Румянцева, К. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Дослідження спрямоване на теоретичне обґрунтування ефективності засобів волейболу для розвитку координаційних здібностей школярів, визначення засобів волейболу та складання методики, що сприятиме розвитку координаційних здібностей учнів старших класів.
Keywords: координаційні здібності; волейбол; засоби розвитку; школярі; учні старших класів; фізична культура; навчальні програми