Методичні вказівки до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни "Державний фінансовий контроль" - Жадан, Тетяна Андріївна (НТУ "ХПІ", 2017)
Методичні вказівки до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни "Державний фінансовий контроль" для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" спеціалізації 01 "Облік, аудит і оподаткування" освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання складені у відповідності з навчальним планом та робочою програмою вивчення дисципліни. Метою самостійної роботи з навчальної дисципліни "Державний фінансовий контроль" є закріплення теоретичних знань, розвиток навичок самостійної роботи зі спеціальною літературою, оволодіння і поглиблення практичного досвіду з вирішення поставлених завдань, а також формування навичок самостійного творчого пошуку, інтерпретації та використання інформації для вирішення окремих практичних питань. Самостійна робота студента є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов'язкових навчальних занять. Самостійна робота студента включає: вивчення лекційного матеріалу; опрацювання рекомендованої літератури; вивчення основних термінів та понять за темами дисципліни; роботу з законодавчими і нормативними актами, які регулюють процеси планування, організації та здійснення державного фінансового контролю в Україні; підготовку до практичних занять, тестування, проміжний та підсумковий контроль; виконання індивідуального завдання (реферату); контрольну перевірку кожним студентом особистих знань за допомогою питань для самоконтролю.
Keywords: самостійна робота; державний фінансовий контроль; ревізія; аудит; фінансова звітність