Тенденції розвитку корпоративного підприємства - Колісник, М. Е. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянута задача управління розвитком підприємства, для чого було побудовано мультиплікативну модель декомпозиції динамічного ряду обраного показника.

In this article I consider the problem of development management company, which was built multiplicative decomposition model of dynamic range chosen indicators.
Keywords: прибуток підприємства; реалізація корпорації; рентабельність; програма розвитку