Дослідження особливостей шкіряного бізнесу - Князь, Віктор Анатолійович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2026)
Мета доповіді полягає у визначенні ключових особливостей функціонування шкіряного бізнесу, аналізі його економічних та технологічних аспектів, а також окресленні перспектив розвитку в умовах глобалізації та екологічних викликів.
Keywords: легка промисловість; ринок; товари зі шкіри; екологія; бізнес; шкіряний бізнес; Україна; огляд публікацій