Формування цінової стратегії промислового підприємства на інтелектуально-інноваційну продукцію - Климентова, Марія Віталіївна (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
У науковій доповіді підкреслюється, що успішна цінова стратегія є критично важливою для забезпечення конкурентоспроможності підприємства в умовах швидких технологічних змін.
Keywords: цінові стратегії; інтелектуально-інноваційна продукція; промислові підприємства; ціноутворення; життєвий цикл